Här samlar Svenska Brasvärmeföreningen information med relevans för dig som är företagare om exempelvis tillfälliga ändringar i lagar och regler, praktiska råd mm med anledning av Coronasituationen.

Länkarna nedan leder till respektive organisationens externa webbsida. Sidan uppdateras löpande.

Regeringen. Samlad information till dig som är företagare.

Verksamt.se. Myndigheternas gemensamma webbplats för företagsinformation och företagstjänster.

fplus. Svenskt Näringslivs nyhetsbrev och företagsjour.

MSB. Information från MSB.

Prevent Arbetsmiljöorganisation av Svenskt Näringsliv, LO och PTK. Bl.a. Checklistor för att undersöka smittrisker samt för handlingsplaner.

Drivaeget.se Information om nya stödåtgärder för små företag.