Bli medlem

Det finns två typer av medlemskap för dig som vill ta del av Svenska Brasvärmeföreningens arbete och möjligheter att påverka så att fler hushåll får tillgång till den trivsel och säkerhet som en modern, miljöriktig och driftsäker brasvärme ger.

Medlem
Som medlem i Svenska Brasvärmeföreningen kan styrelsen anta varje företag som utvecklar, tillverkar och säljer sekundära eldstäder, skorstenar och tillbehör inom brasvärme samt är beredd att aktivt verka för branschens intressen.

Företag som är medlemmar i en branschorganisation med kansli hos oss, kan utan kostnad ta del av vår PLUS-tjänst som vi driver i samarbete med Teknikföretagen. Tjänsten ger förmånliga rabatter inom många olika områden och hjälper er att spara tid och pengar.

• Sänkta kostnader.
• Trygga avtal.
• Rabattavtal samlade på ett ställe.
• Digital tillgänglighet.

Associerad medlem
Som associerad medlem kan styrelsen anta återförsäljare av dessa produkter. När kansliet erhållit medlemsansökan ska den godkännas formellt av Svenska Brasvärmeföreningens styrelse.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan om du vill ha mer information och bli uppringd om medlemskap i Svenska Brasvärmeföreningen.

Vill du har information om serviceavgifter och medlemsavgifter, kontakta sekretariatet, tel 08-782 08 50.

Välkommen in i värmen!

Här kan du läsa om föreningens stadgar.

Här kan du skriva ut blanketter för att ansöka om medlemskap och associerat medlemskap.

För mer information, kontakta brasvarme@tebab.com.