Svenska Brasvärmeföreningens personuppgiftspolicy

Svenska Brasvärmeföreningen värnar om personlig integritet och vill skydda personuppgifter på bästa sätt. Den nya Dataskyddsförordningen (GDPR) börjar gälla den 25 maj och ersätter personuppgiftslagen. Förordningen innebär en skärpning av hur personuppgifter får behandlas. Läs om hur vi behandlar personuppgifter i vår personuppgiftspolicy här. Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på brasvarme@tebab.com.

Ekonomisk analys – ännu ingen metkrok för näringslivets tillväxt

Teknikindustrin globalt hade en något starkare tillväxt 2019 än industrin som helhet, vilket är normalt, men det var främst USA

Ny t f ordförande i Svenska Brasvärmeföreningen

Fr o m 2 december 2019 är Henrik Sjöholm ny t f ordförande i Svenska Brasvärmeföreningen. Henrik har en politisk